dinsdag 17 december 2013

Terugblik, vooruit kijken en bedanken!

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Meestal een periode van afronden en plannen maken voor weer een nieuw jaar. Niet bij GVMedia! Wij zijn deze laatste weken van het jaar druk met twee heel leuke projecten waar wij terecht trots op zijn. Het eerste project is het boek 1000 plaatsen 1 thuis. Jessica Larive de auteur van het boek heeft zich ontpopt als een waardevolle creatieve vriendin,  een vrouw met ballen als dat zo gezegd mag worden.


Onze dank gaat uit naar…
Er waren, behalve Jessica, nog  meer mensen betrokken bij de totstandkoming van dit boek en die mensen willen we bij deze even in een winters zonnetje zetten:
Jenny Westra heeft heel voortvarend de redactie van het boek gedaan.
Mireille van IJperen heeft de opmaak gedaan en op haar vrije zondag uren aan de telefoon de laatste versie doorgenomen, zonder ook maar 1 keer te zuchten.
Henk Ganzeboom, heeft uren  in de auto foto’s zitten maken voor de cover naar aanleiding van onze niet al te duidelijke aanwijzingen. Wat zijn we blij dat hij het voor elkaar heeft gekregen om de ultieme foto te leveren.


Presentatie(s)
De officiële presentatie van het boek was 26 november bij Nieuwspoort in Den Haag, de
ideale locatie voor een oud-politica. Jessica mocht het 1e exemplaar van haar boek uit handen van Hans Wiegel ontvangen.
Een paar weken later hebben we de presentatie nog eens vrolijk  overgedaan bij Boekhandel van der Meer in Noordwijk. Wat is dit toch een heerlijke boekwinkel!.

En zo is het eerste boek van GVMedia een feit!

Het tweede boek is geboren!
Kort na de geboorte van 1000 plaatsen, 1 thuis, diende zich het volgende ‘boekenkind’ aan: Ouders uit elkaar, heb ik dat!
Ook nu konden we weer rekenen op een power-team. Ouders uit elkaar, heb ik dat! is geschreven door twee gedreven auteurs Lianne van Lith en Marjolijn van Dorp. Beide werken veel met jongeren waarvan de ouders gescheiden zijn en steunen die jongeren op veel vlakken.
De opmaak is gemaakt door Yon Prüst van studyo-n. Yon is een echte vakvrouw, creatief en gedreven.
De drukker heeft er alles aan gedaan om met een mooie offerte te komen, waardoor onze wens/droom is uitgekomen. We wilden een betaalbaar boek en dat is gelukt. Ouders uit elkaar, heb ik dat! kost € 14,95.


Tijd voor weer een boekpresentatie
Ook voor de presentatie van ons tweede boek waren we te gast bij een boekwinkel. Dit
keer in Alkmaar! Boekhandel Feijn heeft ons met open armen ontvangen en  er alles aan gedaan om er een geslaagde middag van te maken. Het is toch heerlijk om bij een boekwinkel binnen te lopen, een kop koffie of thee aangeboden te krijgen, te genieten van een inspirerende presentatie en na afloop van het officiële gedeelte  met een glaasje wijn en hapjes relaxt bij te praten. Sluitingstijd is dan even ietsje ruimer . Niemand die ons de deur uitkeek.


Geboortegolf
GVMedia is nu echt gestart met deze twee echt nieuwe uitgaven. Volgend jaar gaan we gewoon verder met de geboortegolf! Dan verwachten we een nieuw boek van Jos Dolstra, van Anne Marie van Bilsen en van Willem Jan van de Wetering. Wij hebben er zin in. En zien de zon elke dag schijnen.

Dank jullie allen voor jullie liefde warmte en vertrouwen en op naar een prachtig nieuw jaar met veel fijne boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten