dinsdag 27 oktober 2015

Een dag met Ketchup

Wat een doodgewone vrijdag leek te worden, werd een dag met Ketchup!

Vrijwel tegelijkertijd met het arriveren van de vrachtwagen stapte Claudia van der Ende de uitgeverij binnen. Toeval? Wie Ketchup leest weet wel beter, niks toeval!

Ooit een auteur zien stralen van Ketchup? De 2 uitgevers wel! Het was een klein feestje om Claudia zelf haar boeken uit te laten pakken, onder het toeziend oog van een trotse moeder en vriendin en uiteraard waren ook de 2 uitgevers bij dit feestelijke moment aanwezig.


Ketchup wel op tafel, niet op je bord is het schrijfdebuut van Claudia van der Ende. Wie denkt dat dit boek over de saus gaat heeft het mis. Ketchup gaat over twee dingen die belangrijk zijn om te onthouden: wat je aandacht geeft groeit. En wat je niet wilt, kun je niet weghalen uit de realiteit.

Ketchup wel op tafel, niet op je bord is voor iedereen die weleens te maken heeft met dingen die hij lastig vindt; of dat nu een relatie is, werk, kindjes, ziekte of stress… Of chocolade die op is… Ketchup helpt je daar op een nieuwe, bredere manier naar te kijken.

Wéér een boek over zingeving? Ja, absoluut. Is het zweverig? Absoluut niet. Is het leesbaar, down-to-earth; mét humor? Zeker weten. Kun je het toepassen in je dagelijkse leven? ‘JA’ in hoofdletters.

Ketchup wel op tafel, niet op je bord kost € 16,95 en is verkrijgbaar via de boekhandels, bol.com en uiteraard via Uitgeverij GVMedia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten